O nama

Natječaji

Novosti

Edukacija

Događanja

Zajednica

Održan DEP Info dan

U četvrtak, 3.10.2024., u organizaciji Nacionalnog koordinacijskog središta za industriju, tehnologiju i istraživanje u području kibernetičke sigurnosti (NKS) održan je DEP info dan na kojem je predstavljen poziv na natječaj Programa Digitalna Europa iz područja kibernetičke sigurnosti. (Webinar možete pogledati ovdje.)

Radi se o pozivu pod nazivom Deployment Actions in the area of Cybersecurity​ koji se sastoji od šest tema unutar kojih je moguće prijaviti projekte za dobivanje bespovratnih sredstava za aktivnostti vezane uz jačanje kibernetičke sigurnosti. 

Poziv je otvoren 4.07.2024. godine, a rok za prijavu projekata je 21.01.2025. u 17:00 sati. Ukupan dostupan budžet za projekte je 102.800.000,00 €​. 

Tijekom webinara predstavljeni su ciljevi programa i svaka pojedinačna tema, aktivnosti koje je moguće ostvariti kroz projekte, kao i povezani organizacijski i financijski detalji. Također, Alina Taralunga iz organizacije European Cybersecurity Competence Centre (ECCC) održala je kratku prezentaciju s korisnim savjetima o prijavama projekta unutar programa.

Program Digitalna Europa usmjeren je na dovođenje digitalnih tehnologija poduzećima, građanima i javnim upravama. Cilj mu je ubrzati gospodarski oporavak i oblikovati digitalnu transformaciju europskog društva i gospodarstva, donoseći korist svima, no prije svega malim i srednjim poduzećima. 

Više detalja o pozivu moguće je vidjeti na mrežnim stranicama NKS-a (https://nks.hr/digital-europe/). 

asdasduaszgdhu

Skip to content